Webtask. The Canterbury Tales 2

Like in previous years, we are going to study The Canterbury Tales, and, more specifically, The Miller’s Tale. In order to make contact with this masterpiece, you have to do research on it before we watch the cinema adaptation (in this case, TV adaptation). So, please visit this site   and then answer the questions that follow:

image the knight

1. Where do the pilgrims meet?

a. At the Tower of London

b. At the Tabard Inn, in Southwark.

c. In Canterbury.

o…

……

.

2. Where are the pilgrims going?

o

a. To Canterbury.

b. To London.

c. To Southwark.

o

images 3. Why are they going there?

o

a. To visit the city.

b. To visit the shrine of Saint Thomas Becket.

c. To pray at Saint Paul’s cathedral.

o

4. How many tales are there in ‘The Canterbury Tales’?

o

a. 120

b. 24

c. 57

o

5. Which of these combinations of characters is correct?

o

a. The knight, the Summoner, the Lady of the fan.

b. The Miller, the Parson, the Squire.

c. The clerk, the Man of Law, the Prince.

o

6. What are the names of the main characters in The Miller’s Tale?

o

a. Alisoun, John, Alayn and Theseus.

b. John, Alisoun, Nicholas and Absolon.

c. Arcite, Emelye and Palamon.

o

7. Who is branded by a red-hot poker in the Miller’s Tale?

o

a. Nicholas.

b. John.

c. Absolon.

o

8. Who breaks his arm in The Miller’s Tale?

o

a. Absolon.

b. John.

c. Nicholas.

o

9. When were The Canterbury Tales written?

o

a. In the late fourteenth century.

b. In the dark Ages.

c. In the romantic period.

o

10. Who wrote ”The Canterbury Tales’?

o

a. William Shakespeare.

b. Nathaniel Hawthorne.

c. Geoffrey Chaucer.

Anuncios

2 comentarios

  1. francisco javier felix garcia said,

    17 noviembre 2009 a 15:53

    1.B
    2.A
    3.B
    4.B
    5.B
    6.B
    7.C
    8.B
    9.A
    10.C

  2. Alfonso Corral said,

    23 noviembre 2009 a 16:13

    1:B-2:A-3:B-4:B-5:B-6:B-7:C-8:B-9:A-10:C


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: